Παύλος Χρηστίδης: «Aντί να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Χαρδαλιάς ζητά και τα ρέστα»

«Η κακοκαιρία “Μήδεια” έδειξε ότι το περίφημο επιτελικό κράτος της ΝΔ χρεοκόπησε. Είναι ένας μετακλητός γίγαντας με πήλινα πόδια», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ.. Παύλος Χρηστίδης και επέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ήταν και παραμένει παρατηρητής  της κατάστασης, αναζητώντας τις ευθύνες αλλού. «Αναζητείται σχέδιο της κυβέρνησης, αποτελεσματικότητα και φιλότιμο», πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης.

Τόσο ο Παύλος Χρηστίδης όσο και ο Χρήστος Πρωτόπαππας που παρακολουθεί στο Κίνημα Αλλαγής το κυβερνητικό έργο, αντέκρουσαν τη κριτική ότι το Κίνημα Αλλαγής στοχοποιεί κυβερνητικά στελέχη και ειδικότερα τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. «Ως υπεύθυνη αντιπολίτευση οφείλουμε να αναδείξουμε τις ευθύνες της κυβέρνησης που δεν ανέλαβε καμία πρωτοβουλία για να αντιμετωπίσει όσα προέκυψαν. Είναι θεσμικό καθήκον μας να ζητήσουμε ευθύνες Δεν στοχοποιούμε κανένα κι ας σταματήσει η παραφιλολογία. Οι ίδιοι στοχοποιούνται από τις αδυναμίες τους», επεσήμαναν τα ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Για το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας τόνισαν πως υποχρέωση ήταν να μείνει ανοιχτή. «Θα έπρεπε να ζητήσουν από τον παραχωρησιούχο να το πράξει κι αν δήλωνε αδυναμία να το έκαναν αφού ενημέρωναν τους πολίτες από την προηγούμενη ημέρα», σημείωσαν.

Απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά

Σε υψηλούς τόνους ήρθε η απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά μέσω Facebook, όπου έκανε λόγο για «μικροπολιτικές χυδαιότητες».

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς σημειώνει: «Κάποιοι εκεί στο ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να πλειοδοτήσουν σε λαϊκισμό και τελικά μειοδοτούν σε σοβαρότητα! Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μικροπολιτικές χυδαιότητες, ειδικά την ώρα της μάχης μέχρι και ο πιο ταλαιπωρημένος συμπολίτης μας να αποκτήσει άμεσα ρεύμα, αλλά όλα έχουν τα όριά τους!

Η απάντηση του Παύλου Χρηστίδη

«Αντί να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Χαρδαλιάς για την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών τόσες ημέρες, ζητά και τα ρέστα. Αλλά, είπαμε, το φιλότιμο είναι άγνωστη λέξη για τη Νέα Δημοκρατία», απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ