ΘΕΜΑ: Μαρίνα Βουλιαγμένης-Παραίτηση Προέδρου Κοινότητας Βουλιαγμένης

Προσωπική δικαίωση για τον Παναγιώτη Κόνσουλα, αφού με τις συνεχείς παρεμβάσεις του στη Βουλιαγμένη σε σχέση με την παράλογη επέκταση της μαρίνας σκαφών μέσα στον περίφημο όρμο και τις σοβαρές περιβαλλοντικές επιπτώσεις που αυτή έχει επιφέρει, κατάφερε συστηματικά και με υπομονή να αναδείξει το πρόβλημα μαζί με ομάδα κατοίκων που έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχοντας ως κύριο αίτημα την ακύρωση της Μελέτης Περιβαλλοντικών  Επιπτώσεων, η οποία φαίνεται ότι πάσχει σε πάρα πολλά σημεία.
Με αφορμή την εικόνα της θάλασσας στον όρμο να έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ένας καφέ βούρκος, ακριβώς δίπλα από την πλαζ και τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, ήρθε και η παραίτηση του Προέδρου της Κοινότητας Βουλιαγμένης κ. Γιώργου Κοκολέτσου να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του κ. Κόνσουλα για την περιβαλλοντική επιβάρυνση της περιοχής.
Η συνέχεια θα δοθεί στο Συμβούλιο της Επικράτειας τον Μάιο όταν η προσφυγή των κατοίκων εκδικαστεί οριστικά, αφού όπως μας είπε ο Παναγιώτης Κόνσουλας: «Λέμε ναι στην Ανάπτυξη και στις Επενδύσεις στη χώρα μας, σε καμία περίπτωση όμως εις βάρος του φυσικού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Βουλιαγμένης και αυτό θα το υπερασπισθούμε μέχρι τέλους»

 

 

 

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας είναι Οικονομολόγος-Πολιτικός Επιστήμων,
Αν.Γραμματέας Τομέα Προστασίας του Πολίτη για το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ.
Υποψήφιος Βουλευτής στην Ανατολική Αττική το 2019, κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Δημόσια Διοίκηση & Δημόσια Πολιτική καθώς και στη Σύγχρονη Δημοσιογραφία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ