Θριαμβευτική συγκέντρωση της Φώφης Γεννηματά στην Αθήνα – Κατάμεστη η αίθουσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ρεπορτάζ Άγγελος Γαβρής

Εδώ και καιρό , διαρρέεται από τον στενό κύκλο της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, στην Χ.Τρικούπη, πως το Κίνημα, είναι ένα σύγχρονο κόμμα, σοβαρό και πως προεκλογικές συγκεντρώσεις γίνονται ακολουθώντας τις λογικές του “σήμερα” και όχι του “χθες”.

Σε μια πανηγυρική συγκέντρωση, στον πολυχώρο “ΔΙΟΓΕΝΗΣ” στην Λ.Συγγρού, το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά, μέσα σε μόλις 24 ώρες κατάφερε να κάνει, την μέχρι αυτή την ώρα, μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση σε ό,τι αφορά την εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής.

Πάνω από 500 άτομα, χειροκροτούσαν παρατεταμένα την Φώφη Γεννηματά, τόσο κατά την είσοδό της στην αίθουσα, όσο και κατά το τέλος της ομιλίας της.

Με κεντρικό “σύνθημα” το προοδευτικό αύριο της χώρας, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, έκανε απολογισμό για το τί έκανε στην πορεία της μέχρι σήμερα, σχολιάζοντας και την άνοδο της παράταξης, ενώ επίσημανε την πίστη σε ενα ανοιχτό κόμμα, με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ξεκαθάρισε πως το ζήτημα δεν είναι “αν θα έρθει το ΠΑΣΟΚ και ο ήλιος” , το ζήτημα είναι πως το “Κίνημα Αλλαγής προστάτεψε το ΠΑΣΟΚ, το υπερχρεωμένο ΠΑΣΟΚ” και “είναι ασφαλές μέσα στο Κίνημα Αλλαγής”, κλείνοντας μια και καλή, το ζήτημα “επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ” – που όπως ανέφερε και η Φώφη Γεννηματά, δεν είναι εφικτό να συμβεί για καθαρά πρακτικούς λόγους.

Μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη να “χτυπηθεί” η συντηρητική ΝΔ που “έπεσε το προσωπείο της Κεντρώας κυβέρνησης” και η παράταξη να πάρει την θέση που δικαιωματικά της ανήκει, να διεκδικήσει ως αξιωματική αντιπολίτευση που αξίζει στον τόπο την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας και να προσπεράσει τον “ανήμπορο ΣΥΡΙΖΑ”.

Συνδικαλιστές που έχουν ταυτίσει την πορεία τους με το ΠΑΣΟΚ, νέοι, στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και οι Βουλευτές: Γιώργος Καμίνης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Κώστας Σκανδαλίδης, έδωσαν το “παρών” στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της Φώφης Γεννηματά.

Κυρίες και κύριοι, η προεκλογική περίοδος για την ανάδειξη Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, μόλις ξεκίνησε ακόμη πιο δυναμικά. Ο Νοέμβριος – άντε, αρχές Δεκέμβρη, είναι κοντά.

Μείνετε συντονισμένοι….

Δείτε τις φωτογραφίες 

 

Δείτε την ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ