“Όραμα -Πρωτοβουλία -Πράξη” -Γράφει η Χαρά Αλτούνη

 ” Όραμα , πρωτοβουλία ,πράξη”- Γράφει η Χαρά Αλτούνη  Μέλος Νέας Γενιάς Κινήματος Αλλαγής

” Θα έλεγα πως οι συγκεκριμένες λέξεις για εμένα είναι στάση ζωής ! Είναι τρόπος σκέψης , είναι δρόμος για νέες εμπειριες , είναι η αρχή κάθε ονείρου.

Έτσι λοιπόν , εν μέσω καραντίνας ,έψαξα να βρω κάτι θετικό σε όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση. Προσπάθησα να βρω κάτι που θα με γέμιζε πνευματικά αλλά και θα με βοηθούσε στην ψυχολογία μου !

    Δημιούργησα το Project “Instagram’s live conversation” , ως πρώτη σκέψη να κάνω δια ζώσης τις συζητήσεις που ήθελα με πρόσωπα από την πολιτική!

Η κατάσταση που βιώνουμε δεν μου επιτρέπει να δω από κοντά όλους αυτούς που εκτιμώ και θέλω να μοιραστώ μαζί τους αυτήν την ιδέα!

     Για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήθηκε το πρώτο μου θεματικό live στο Instagram με «πρώτη μου καλεσμένη» την Ζέφη Δημαδαμα -Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου ΚΙΝ.ΑΛ.  και Αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος – , την οποία θεωρώ εξαιρετικά δυναμική και ενεργή στον πολιτικό χώρο .

Συζητήσαμε για παρα πολλά.  Όπως για παράδειγμα , το θέμα της εξωσωματικής , την κατάψυξη ωαρίων , την γονεϊκή υποστήριξη , τα εργασιακά αλλά και την επιστροφή των νέων στην χώρα! Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ καθώς είναι ένας χώρος ισορροπημένος , με αρχές , ενω έχει συνδράμει και βοηθήσει στην πρόοδο και την αλλαγή του ελληνικού λαού!

Φυσικα δεν παραλείψαμε από την συζήτηση μας τον πρωτογενή τομέα τον οποίο η κυβέρνηση δεν έχει στην ατζέντα της τόσο τους αγρότες όσο και κτηνοτρόφους! Τους έχει εξαιρέσει από κάθε βοήθεια εν μέσω πανδημίας!

Το Κίνημα αλλαγής επιμένει στη στήριξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα!

Το ΠΑΣΟΚ είχε στηρίξει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και πρέπει να ξανά επενδύσουμε στον πρωτογενή τομέα!

Η εστίαση είναι εξίσου ένας κλάδος που δεν έχει στηριχθεί καθώς είναι από τις βασικές  πηγές  εισοδήματος της Ελλάδας , οπως και ο τουρισμός ! Είδαμε πως και η εστίαση και ο τουρισμός μπήκαν πρώτοι στην αρένα του ιού! Επομένως οφείλουμε να έχουμε εναλλακτικούς πόρους  ώστε να μπορούν να στηριχτούν τόσο οι ιδιοκτήτες καταστημάτων όσο και οι εργαζόμενοι τους!

       Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας μου είναι τα νέα παιδιά να δουν διαφορετικά την πολιτική , να ξεχωρίζουν αντικειμενικά τόσο τα πρόσωπα όσο και τα γεγονότα ! Είναι μια αρχή για εμένα , υπάρχουν πολλοί ακόμα στην σκέψη μου που θέλω να έρθω σε επαφή και να κάνω τέτοιες συζητήσεις και εύχομαι να γίνει πράξη σύντομα !

Αυτό που θέλω να πω σε όλους , μέσω του Socialist (γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που διαβάζουν και δεν με ξέρουν ) είναι πως όταν κάνετε όνειρα , έχετε οράματα να προσπαθείτε να τα κάνετε πραγματικότητα όσα εμπόδια και αν βρίσκετε μπροστά σας ! Ακόμα και κανένας να μην πιστεύει σε εσάς , να βρίσκετε τρόπο να αποδεικνύετε ότι και ξέρετε και μπορείτε!

Ευχαριστώ The Socialist για την φιλοξενία της δικής μου ιδέας που αρχίζει να γίνεται πράξη !”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ