“Παρατηρητής Δημοσιότητας” – Χθες, η “Τρασίλα” έχασε, ζήτω η Ευτυχία!

Aκόμα μία νέα στήλη από το “The Socialist” ,αυτή τη φορά, “παρατηρώντας” την δημοσιότητα, τα ΜΜΕ, την “Πέτσινη” ενημέρωση της πανδημικής περιόδου διακυβέρνησης ΝΔ…

Ευτυχία: Το επίσημο trailer της ταινίας για τη συναρπαστική ζωή της  Ελληνίδας στιχουργού – Newsbeast

Ας ξεκινήσουμε “light” σήμερα, σχολιάζοντας στα θετικά -επιτέλους, την πτώση, την ήττα της “τρασίλας” που τόσο καιρό ,σε εποχές lockdown, τα ΜΜΕ τείνουν να “επιβάλουν” σε όλους μας ως “ψυχαγωγία”. Χθες είχαμε 2 τελικούς σε γνωστά ριάλιτυ -τα οποία έλαβαν μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης- μα η είδηση είναι πως η “Ευτυχία” , “έφαγε λάχανο” TV Show που έχουν super badget για marketing, καθημερινές αναφορές στα “πρωινάδικα” και τα “μεσημεριανάδικα” και γενικώς, περιεχόμενο κάκιστης ποιότητας μέχρι και προσβλητικό θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε για τον μέσο Έλληνα τηλεθεατή..

η ταινία για τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, σημείωσε μέσο όρο 30,5% στο γενικό σύνολο και 29,6% στο δυναμικό κοινό. Το έργο του Άγγελου Φραντζή, που κέρδισε κοινό και κριτικούς, αντλεί έμπνευση από τα πάθη και τις αδυναμίες αυτής της πληθωρικής, αντισυμβατικής και πρωτοπόρου γυναίκας, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στο λαϊκό τραγούδι.

Ας μιλήσουν τα ποσοστά. Ας επικρατήσει η λογική. Ας χειροκροτήσουμε όρθιοι, την “Ευτυχία”

Εικόνα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ