Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρωθυπουργός των πολιτικών σκανδάλων για των υποκλοπών μιλά για το ΠΑΣΟΚ των “σοσιαλ Καμμένων”

Published

on

Σε πολιτικό θράσος και αλαζονεία επιδόθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ και Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός των Σκοιλ.Ελικίκου, Λίστας Πέτσα, της υπόθεσης Πάτση και των Υποκλοπών που διέσυραν την χώρας μας διεθνώς, κούνησε το δάκτυλο στο ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη μιλώντας για “σοσιαλ καμμένους”…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είπε πως «την ώρα που ο κ.Τσίπρας υποδεικνύεται υποκριτής, ο αρχηγός σας ο κ.Ανδρουλάκης επέλεξε να τον ακολουθήσει». Και αναφερόμενος στο QatarGate και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή τόνισε «πώς εξηγείτε ότι αποκαλέσατε Δούρειο Ιππο της ΝΔ ένα δικό σας στέλεχος; Τώρα το καταλάβατε, όταν βγήκαν οι αποκαλύψεις;».

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα μηνύματα που στέλνει ο Νίκος Ανδρουλάκης προς τους ψηφοφόρους από τη στιγμή που ανέλαβε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Στην αρχή ο κ.Ανδρουλάκης άλλαξε τρεις φορές γραμμή, αφού έχει πει «μόνο του το ΠΑΣΟΚ, μετά στο ούτε Τσίπρας ούτε Μητσοτάκης και τώρα η ΝΔ στην αντιπολίτευση. Και εσείς σε ρόλο ενός σοσιάλ-Καμμένου, έτσι φαντάζεστε το ρόλο σας».

“Εξερράγη ο Χάρης Καστανίδης”

Ο Χ. Καστανίδης απαίτησε παρέμβαση από τον πρόεδρο της Βουλής μιλώντας για ύβρεις του πρωθυπουργού.

Μάλιστα όταν ο Κώστας Τασούλας είπε ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε απλά ότι υπάρχει αναζήτηση κυβερνητικού εταίρου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχολίασε οργισμένα: “Όχι, θα συνεργαστούμε με τους ωτακουστές μας”

Η απάντηση Ανδρουλάκη

Advertisement

Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε σήμερα ότι είναι ένας “πρίγκιπας” σε αποδρομή.

Ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών, των απευθείας αναθέσεων και των εκθετικά αυξανόμενων κοινωνικών ανισοτήτων είχε το πολιτικό θράσος να συσχετίσει το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη με τον Πάνο Καμμένο.

Μάλλον θέλει να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι είναι παιδιά της ίδιας πολιτικής μήτρας και συνυπήρξαν για πάρα πολλά χρόνια στην ίδια κοινοβουλευτική ομάδα.

Η πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ είναι αδιαπραγμάτευτη όσο και αν δεν αρέσει στον κ.Μητσοτάκη και στα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που υπηρετεί με ευλάβεια εις βάρος του ελληνικού λαού.