Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με εκπροσώπους των Συνταξιούχων την Εθνικής Τράπεζας

Published

on

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον υπεύθυνο ΚΤΕ Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Γιώργο Μουλκιώτη και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Τομέα Συνδικαλισμού Θόδωρο Χρονόπουλο, συναντήθηκε στη Βουλή με το προεδρείο του Συλλόγου Συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. 

Oι εκπρόσωποι του Συλλόγου ανέπτυξαν σημαντικά ζητήματα που απασχολούν περίπου 15.000 συνταξιούχους της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, όπως την προβλεπόμενη, βάσει του άρθρου 63 του ν. 4680/2020, μείωση από 1.1.2025 των επικουρικών τους συντάξεων, την ανάγκη ορθού επανυπολογισμού των κύριων συντάξεων των μελών του Συλλόγου, με την επανεξέταση της διάκρισης μεταξύ των συνταξιούχων πριν και μετά τον Μάϊο 2016.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αφού ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του Συλλόγου για τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και νομοθετικές πρωτοβουλίες της παράταξης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι, επισήμαναν την καταψήφιση του άρθρου 63 του ν. 4680/2020 και επιβεβαίωσαν τη διαχρονική στήριξη στα δίκαια αιτήματα τους, όπως αυτά συζητήθηκαν στη συνάντηση, ενώ δεσμεύτηκαν για την συνέχιση των σχετικών πρωτοβουλιών. 

Advertisement