Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης: Συνάντηση με το Δίκτυο Ειδικής και Διαποτελεσματικης Αγωγής “Include”

Published

on

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου μέλη της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, παρουσία του Γραμματέα της Οργάνωσης, Ευριβιάδη Ελευθεριάδη βρέθηκε με το Διεπιστημονικο Δίκτυο Ειδικής και Διαποτελεσματικης Αγωγής “Include”.


Σκοπός της συζήτησης ήταν η ενημέρωση των δράσεων του δικτύου πάνω σε ζητήματα ενσυναισθησης και συμπερίληψης, καθώς και της προσπάθειας που καταβάλει το Δίκτυο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με Αναπηρία.

Σε ανάρτηση του ο Γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης σημειώνει:

“Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης παρακολουθεί και στηρίζει τις εθελοντικές πρωτοβουλίες κινήσεων και φορέων που έχουν σκοπό την ανάπτυξη πρακτικών αλληλεγγύης και συνεισφοράς.

Επιμένει στην ανάγκη, η παραγωγή πολιτικων Πρόνοιας να αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας. Δεν μπορεί το Κράτος να κρύβεται πίσω απο τις φιλότιμες προσπαθείες συμπολιτών μας.


Απεναντίας, οφείλει να διασφαλίσει μια αξιοπρεπή διαβίωση για όλους τους πολίτες.”


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η υπεύθυνη του τομέα Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής και υποψήφια Βουλευτής Ελένη Χριστιά και η Αναπληρωτρια Γραμματέας του τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Χριστίνα Φοροπούλου .

Advertisement

Εκ μέρους του Δικτύου βρέθηκαν ο Πρόεδρος Αυγερινός Μαιστρέλης, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ζάχος Σαμολαδάς, Χρήστος Τσιούρης και Λάζαρος Σαλκίμης

Advertisement