Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: “Πρέπει να εμπιστευτούμε όσους αγωνίστηκαν για ιδέες και αρχές”

Published

on

Συνέντευξη στην εφημερίδα Political και τον δημοσιογράφο Αντώνη Αντωνόπουλο παραχώρησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος καλούμενος να σχολιάσει τις πολλές υποψηφιότητες για την προεδρία του κόμματος ανέφερε:

“Προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα με τις πολλές υποψηφιότητες. Όλες οι διαδικασίες, και του 2017, και του 2021, είχαν πολλές υποψηφιότητες. Όμως θα μου επιτρέψετε να μιλήσω για τους νέους υποψήφιους που έμειναν στα δύσκολα και αγωνίστηκαν για να υπάρχει το ΠΑΣΟΚ μαζί με όλους εμάς.

Ο Χάρης Δούκας, καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επέλεξε να γίνει γραμματέας του τομέα ενέργειας το 2015 και να φτιάξει τον 1ο  κλιματικό νόμο επί προεδρίας Φώφης Γεννηματά όταν όλοι έφευγαν για μια καρέκλα.

Ο Παύλος Γερουλάνος, έδωσε τη μάχη της παράταξης στο Δήμο Αθηναίων και υπερασπίστηκε τις αρχές μας, μιλώντας σταθερά για το ΠΑΣΟΚ.

Ο Μιχάλης Κατρίνης μέλος της ηρωικής κοινοβουλευτικής ομάδας του 2009, έχασε την έδρα, αλλά δεν έφυγε, ούτε αποστασιοποιήθηκε. Έμεινε στο ΠΑΣΟΚ και αγωνίστηκε για την παράταξη με τις απόψεις και τις ιδέες του.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου επίσης μέλος της ηρωικής κοινοβουλευτικής ομάδας του 2009 έχασε την έδρα, αλλά έμεινε στην παράταξη εκφράζοντας πάντα τις θέσεις και τις απόψεις της.

Advertisement

Άρα υπάρχει μία διαχωριστική γραμμή, ότι πρέπει να εμπιστευτούμε όσους αγωνίστηκαν για ιδέες και αρχές, χωρίς τη βολή της καρέκλας και της εξουσίας και δίνουν ελπίδα για το αύριο. Όσοι το κάναμε αυτό το κάναμε από επιλογή. Είναι η πολιτική και ηθική διαχωριστική γραμμή με πράξεις και όχι με λόγια”

Advertisement