Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παύλος Χρηστίδης “καρφώνει” τον Ραγκούση και του θυμίζει τον λόγο της διαγραφής του το 2018

Published

on

Με αφορμή την σύγκρουση του Γιάννη Ραγκούση με την Θεοδώρα Τζάκρη και τα καρφιά της τελευταίας για bullying ο Παύλος Χρηστίδης από το βήμα του Action24 ανέφερε πως “οι βουλευτές και τα στελέχη πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι η τοξικότητα που σπέρνουμε όταν βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, είναι κάτι που γυρνάει πολλαπλώς από την κοινωνία”

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής επί προεδρίας της Φώφης Γεννηματά αναφέρθηκε στο γεγονός της διαγραφής του Γιάννη Ραγκούση από το κόμμα το 2018 και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή. Ήταν τότε που το νυν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που ζητούσε διαρκώς και επιμόνως την συνεργασία με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

“Ο κ. Ραγκούσης δεν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ για πολιτικούς λόγους, αλλά γιατί βγήκε μέρα μεσημέρι σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και είπε ότι η Φώφη Γεννηματά λειτουργεί ως υπεργολάβος του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διεγράφη και ακολούθησε τον δρόμο να πάει σε ένα κόμμα, τον αρχηγό του οποίου στο debate του 2017 χαρακτήριζε με τρόπο που εγώ ως εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν τον έχω χαρακτηρίσει ποτέ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Δείτε το απόσπασμα:

https://x.com/action24tv/status/1836871169590579647?t=oSoZ7GXNUSW6F9OT-khNRw&s=19

Advertisement