Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αναρτήσεις της πλευράς Ανδρουλάκη και η έντονη αντίδραση Δούκα

Published

on

Την έκρηξη του Δημάρχου Αθηναίων και Υποψηφίου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χάρη Δούκα προκάλεσε σειρά αναρτήσεων από πλευράς στελεχών επιρροής του Νίκου Ανδρουλάκη.

Όπως αναφέρει το pontiki.gr πρόκειται για τον δημοσιογράφο και υποψήφιο βουλευτή στις τελευταίες εθνικές εκλογές, Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι στον κύκλο των ένθερμων “ανδρουλακικών” και ο οποίος κοινοποίησε στο facebook, ένα σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στο οποίο εμφανίζεται ο κ. Δούκας ως… νεκρός! Ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτηρίζει το σκίτσο «επικό» και γράφει από κάτω «καιρό είχα να ρίξω τόσο γέλιο».

Η πλευρά Δούκα δεν χρεώνει μόνο στον κ. Ανδρουλάκη τον κ. Παπαδόπουλο, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι στοχοποιεί τον δήμαρχο Αθήνας, επειδή έχει παραδοσιακά φιλικές σχέσεις με την πλευρά Μπακογιάννη – παραπέμπουν έτσι εμμέσως στην έκβαση της περσινής αναμέτρησης στον δήμο της Αθήνας.

Η δεύτερη περίπτωση που αναφέρουν οι συνεργάτες του κ. Δούκα, είναι η υποψήφια βουλευτής Πρέβεζας Στέλλα Βαρτελάτου, η οποία θεωρείται ο οργανωτικός βραχίονας του κ. Ανδρουλάκη στην περιοχή και γενικά πολύ κοντά στη σημερινή ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.

Η κυρία Βαρτελάτου έγραψε για τον κ. Δούκα ότι «η περίπτωσή του ερμηνεύεται με όρους ψυχιατρικής»! Λέει μάλιστα και κάτι ακατάληπτα για το γάμο του δημάρχου Αθήνας. Ο Σωτήρης Ζώτος, μέλος της κεντρικής επιτροπής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε ήδη τη διαγραφή της από το Κίνημα

Και η τρίτη περίπτωση αφορά στον Τάσο Ηλία, μέλος της διοίκησης του ΤΕΕ, που ανήκει στον στενό οργανωτικό πυρήνα του κ. Ανδρουλάκ

Advertisement