Connect with us

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Εσωκομματικές ΠΑΣΟΚ: Τι γίνεται με τις εφορευτικές επιτροπές;

Published

on

Ο “ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ” παρουσιάζει: Εσωκομματικές ΠΑΣΟΚ – Ενότητα στα λόγια – “επιθέσεις” κάτω ή και πάνω από το τραπέζι από “Προεδρικούς”

Οι εσωκομματικές εκλογές είναι προ των πυλών. Πάνω από 900 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα θα ανοίξουν τις πόρτες τους το πρωι της Κυριακής 6 Οκτωβρίου και αναμένεται ρεκόρ προσέλευσης έγραψε το “THE SOCIALIST”.

Κάθε υποψήφιος Πρόεδρος έχει ορίσει σε εκλογικά τμήματα και δικούς του εκπροσώπους ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής που θα είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή και καταμέτρηση των ψήφων.

Κάποιοι όμως, μαθαίνει η στήλη, δεν επιθυμούν να “ξεφύγει” από τον έλεγχο τους σε περιοχές της χώρας, η κάλπη. Εξ ου και ασκούν πιέσεις σε μέλη εφορευτικών επιτροπών που δεν είναι “δικοί τους. Προεδρικοί δηλαδή”.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει “σκια” πάνω από την κάλπη. Και όσοι φοβούνται την μαζική προσέλευση και ψάχνουν “εχθρούς προ των πυλών” καλά θα κάνουν να κάτσουν στα “αυγά τους” και να αφήσουν ελεύθερο τον δημοκρατικό και προοδευτικό λαό να εκφραστεί στα παραβαν για όποια ή όποιον υποψήφιο θέλει…

Να τα ακούν αυτά κάποιοι νεόκοποι Βουλευτές… οκ;

Advertisement