Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΔΕΚΑΠ : Παράταση μίας ώρας στην εκλογική διαδικασία – Η ανακοίνωση του επιτελείου Δούκα

Published

on

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ δίνεται 1 ώρα παράταση στην ψηφοφορία.

Κάτι για το οποίο σας είχαμε πληροφορήσει εγκαίρως στο the socialist.gr την στιγμή που αυτή την ώρα έχει ισοφαριστεί η συμμετοχή του 2021.Περιπου 270.000 πολίτες έχουν προσέλθει στις κάλπες με τις ουρές να είναι μεγάλες μέχρι αυτή την στιγμή.

Η μεγάλη συμμετοχή προκαλεί πονοκέφαλο στα επιτελεία των δημοσκοπικών εταιρειών καθώς ηδη από το μεσημέρι όταν άρχισε να γίνεται αντιληπτό πως η προσέλευση θα ξεπεράσει αυτή του 2021 ξεκίνησαν δηλώσεις τύπου: “Αδύνατον να προβλέψουμε με ακρίβεια τι σημαίνει αυτό για τα τελικά ποσοστά των υποψηφίων”

η μεγάλη συμμετοχή πέρα από πανικό στα επιτελεία των δημοσκοπικών εταιρειών, φέρνει χαμόγελα στους κύκλους των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και σίγουρα αποτελεί πεδίο προβληματισμού για την ΝΔ – την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν απόλυση σχεδόν την ελλάδα αναφορές για κάθοδηγούμενη συμμετοχή μελών του κυβερνώντος κόμματος στις εκλογικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ.

Η ανακοίνωση του επιτελείου Χάρη Δούκα

Λόγω της αυξημένης συμμετοχής, ζητήσαμε να δοθεί παράταση στην διαδικασία για να μπορέσουν να συμμετάσχουν όλοι οι φίλοι και τα μέλη της παράταξης. Με βάση αυτό, η ΕΔΕΚΑΠ αποφάσισε την παράταση της διαδικασίας μέχρι της 20.00.Πάμε δυνατά για την πρωτιά μέχρι το τέλος!

Advertisement