Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πετρίδης σε Ανδρουλάκη: “Είσαι μετρ της τακτικής και της ίντριγκας – το 71% των ψηφοφόρων συμφωνούν πως υπάρχει έλλειψη συλλογικότητας και προοπτικής στο ΠΑΣΟΚ”

Published

on

Παρέμβαση -Ανάρτηση του Κώστα Πετρίδη – Μέλους ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ – Υπ. Βουλευτή Β Θεσσαλονίκης

Πρόεδρε το 80% των ψηφοφόρων κάνεις ένα μικρό λάθος δεν είπε ούτε στον Χάρη Δούκα, ούτε στον Παύλο Γερουλάνο, ούτε στην Άννα Διαμαντοπούλου κάνατε λάθος που ήσασταν υποψήφιοι όπως είπες χθες σε συνέντευξη σου.

Κανένα ποσοστό προφανώς ψηφοφόρων δεν είπε το ίδιο πράγμα στις άλλους δύο άξιους συνυποψηφίους σου.

Επειδή είσαι μέτρ της τακτικής και της ίντριγκας ξέρεις καλά ότι σήμερα αυτοί που ενεργοποίησαν τόσες χιλιάδες λαού και στελεχών διαφωνούν με την διετή θητεία σου και τον τρόπο πού χειρίστηκες ανθρώπους, καταστάσεις και λειτουργία.

Ναι σύντροφε το 71% περίπου συμμετείχε και δεν επιδοκίμασε εσένα γιατί εσύ είσαι πρόεδρος οι υπόλοιποι κατέθεσαν το πρόγραμμα και τον εαυτό τους για να το διεκδικήσουν.

Πέντε υποψήφιοι συμφώνησαν με την κατάθεση της υποψηφιότητας τους στην έλλειψη συλλογικότητας και προοπτικής στην σημερινή ηγετική ομάδα και σε αυτό συμφώνησαν 215.000 περίπου μέλη και φίλοι της παράταξης.

Σεμνότητα λοιπόν γιατί επειδή πιθανώς να είσαι και την άλλη Δευτέρα πρόεδρος οφείλεις να σεβαστείς την ετυμηγορία και να συνυπάρξεις με φευγατους, πρίγκηπες, ευνοημένους για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο και ανοιχτό.