Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυζωγόπουλος Υπέρ Δούκα – Η ανάρτηση του

Published

on

Το ιστορικό στέλεχος ΠΑΣΟΚ και πρώην γ.γ της ΓΣΕΕ κ.Πολυζωγόπουλος, με ανάρτηση του στο Facebook , στηρίζει ανοιχτά τον Χάρη Δούκα

Δείτε τι έγραψε:

Συγχαρητήρια στους (στις) υποψηφίους(ες) προέδρους ΠΑΣΟΚ για τον ωραίο αγώνα και το αποτέλεσμα που έφεραν που δίνει μεγάλη δύναμη στην Παράταξή μας και οξυγόνο για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς.


Ολοι(ες) μας που υπηρετήσαμε με συνέπεια ανιδιοτέλεια και σταθερότητα την Παράταξή μας, καλούμαστε την ερχόμενη Κυριακή να εκλεξουμε Πρόεδρο που μπορεί μέσα από συλλογικές λειτουργίες,να διευρύνει, να ενισχύσει την παράταξη ώστε να διαμορφωθούν γρήγορα οι συνθήκες για μια κυβερνώσα κεντροαριστερά.


Αυτό απαιτεί, να φύγουμε από την κακή λειτουργία του κόμματος και από το τέλμα που έχει δημιουργηθεί αφού δεν μπορέσαμε να εκφράσουμε εκ νέου τις δυνάμεις της εργασίας, της δημιουργίας, τη νεολαία και γενικότερεα τα λαίκά στρώματα και μάλιστα σε μια περίοδο όπου η Ν.Δ. έχει πάθει καθίζηση και ο Σύριζα είναι σε παρατεταμένη κρίση.


Την Κυριακή , όλοι μας με αυξημένη την ευθύνη και με καθαρή τη συνείδεισή μας να επιλέξουμε εκείνον τον Πρόεδρο που έχει τις πιο πάνω δυνατότητες.
Αυτός δεν είναι άλλος παρά μόνο ο ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ.


Έχει αποδείξει ότι μπορεί να συσπειρώσει ερύτερες δυνάμεις και να κερδίσει μάχες που κανένας δεν πίστευε.

Advertisement


Μπορούμε μέσα από μια νέα άφθαρτη ικανή ηγεσία να γίνουμε και πάλι η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.


Ο καθένας μας, με το χέρι στην καρδιά και με βάση την ιστορική μας συνείδηση, να δώσουμε το παρών για ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα.

Advertisement