Connect with us

ΓΝΩΜΕΣ

Α.Σαουλίδης: Οι Έλληνες κοιτούν ξανά προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ για να βρουν άμεσα την εναλλακτική.

Published

on

“Οι Έλληνες κοιτούν ξανά προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ για να βρουν άμεσα την εναλλακτική.

Ιστορικό και πολιτικό χρέος μας να πετύχουμε.” Αντωνησ σαουλιδησ- μελοσ του πολιτικου συμβουλιου πασοκ

Καθαρή νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη, καθαρή εντολή από τον κόσμο της παράταξης να υλοποιήσει την υπόσχεσή του για ένα μεγάλο – ανοιχτό – πλουραλιστικό και πλειοψηφικό ΠΑ.ΣΟ.Κ της επόμενης ημέρας.

Μετά από μια εσωκομματική διαδικασία υψηλού επιπέδου, που χαρακτηρίστηκε από πολιτικό πολιτισμό, διακριτές στρατηγικές, προγραμματική και πολιτική άνθιση και φαίνεται να επηρεάζει καθοριστικά την δημοσκοπική (για την ώρα) άνοδο του κόμματος, οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες για ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την παράταξή μας.

Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ για την επανεκλογή του, όλους τους/τις υποψήφιους προέδρους για όλη αυτήν την προσπάθεια καθώς επίσης και όλα τα μέλη, τους φίλους και τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ για αυτήν την μεγάλη πολιτική κινητοποίηση που αναζωογόνησε το κόμμα μας και κατέδειξε -αυτό που εμείς στο ΠΑ.ΣΟ.Κ γνωρίζαμε πάντοτε.

???? Ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορεί.

Σύνθεση, συμπόρευση, ενότητα, αποφυγή λαθών – γιατί αντίπαλός μας ήταν και παραμένουν οι δυνάμεις της συντήρησης που κρατούν την Ελληνίδα και τον Έλληνα στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης.

Ο πήχης πλέον είναι για όλους μας ψηλά. ✌️

Οι Έλληνες κοιτούν ξανά προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ για να βρουν άμεσα την εναλλακτική.

Ιστορικό και πολιτικό χρέος μας να πετύχουμε.

Advertisement
Advertisement