ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τέμπη: Στους δρόμους ξανά μαθητές και μαθήτριες την Παρασκευή – 12 το μεσημέρι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι μαθητές βγάινουν ξανά στους δρόμους την Παρασκευή για τα Τέμπη με καλέσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για συγκεντρώσεις
Στους δρόμους βγαίνουν και πάλι μαθητές και μαθήτριες την Παρασκευή 07 Μαρτίου για την μεγάλη τραγωδία των Τεμπών, με καλέσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε συγκεντρώσεις στις 12 το μεσημέρι.
Την ώρα που στη Βουλή, θα διεξάγεται η τελευταία ημέρα συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που περιλαμβάνει και ονομαστική ψηφοφορία, μαθητές και φοιτητές αναμένεται να γεμίσουν ξανά πλατείες και δρόμους μεγάλων πόλεων, με αίτημα να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών και να υπάρξει δικαιοσύνη.
Ειδικότερα, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας και Φοιτητικοί Σύλλογοι οργανώνουν συλλαλητήριο την Παρασκευή, στις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια, ενώ ήδη υπάρχει αντίστοιχο κάλεσμα στη Θεσσαλονίκη στις 12:00, στο άγαλμα Βενιζέλου.
Αντίστοιχα καλέσματα αναμένεται να υπάρξουν και σε πολλές ακόμα πόλεις της Ελλάδας.