Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διάσκεψη Τομέων Πολιτικής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής: Θα μπορούν online να συμμετέχουν μέλη που βρίσκονται μακριά

Published

on

Την Κυριακή 27 Απριλίου 2025, στις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη”) η Διάσκεψη των Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Η εκδήλωση θα ανοίξει με ομιλία του Προέδρου του Κινήματος, Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρία θεματικά εργαστήρια (workshops) με αντικείμενα: Κοινωνικό Κράτος, Οικονομία και Ανάπτυξη, και Θεσμική Λειτουργία του Κράτους.

Με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, η Διάσκεψη θα προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη των Τομέων που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας να συμμετάσχουν διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας Zoom. Με τον τρόπο αυτό, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επιχειρεί να ενισχύσει τη διαδραστικότητα και να διασφαλίσει ότι όλες οι φωνές των Τομέων θα έχουν ενεργό ρόλο στις εργασίες, ανεξαρτήτως γεωγραφικής απόστασης.

Στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναμένεται να παρουσιάσει αναλυτικά τη νέα στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα τόσο εντός της Βουλής όσο και στην κοινωνία, με στόχο την ενίσχυση της πολιτικής του παρουσίας και επιρροής. Το κάλεσμα είναι ανοιχτό και η συμμετοχή των μελών και φίλων του κόμματος αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το στίγμα και τη δυναμική αυτής της προσπάθειας.

Η Κυριακή μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για μια ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, υπό την προϋπόθεση ότι η βούληση για ενότητα, σεβασμό στην πολυφωνία και πολιτική σαφήνεια θα αποδειχθεί ισχυρότερη από τα ρήγματα που παρατηρούνται στη βάση του κόμματος, ύστερα από την παρατεταμένη περίοδο δημοσκοπικής πτώσης που έχει καταγραφεί το τελευταίο διάστημα.

Advertisement
Advertisement