ΠΟΛΙΤΙΚΗ
theSOCIALIST talks – Σταύρος Παναγιωτίδης: Τελικά υπήρξε ομάδα ποδοσφαίρου που έπαιξε φιλικό με τους Ναζί κατακτητές; (β μέρος)
Η συνέχεια του “επετειακού” επεισοδίου theSOCIALIST talks .
Στο Β μέρος της συζήτησης του Ιστορικού Σταύρου Παναγιωτίδη και συγγραφέα των βιβλίων Μύθοι, παρεξηγήσεις και άβολες αλήθειες της ελληνικής Ιστορίας, ν.1 και ν.2 και το Μυθοκόμιξ – Δεν είναι καν Ιστορία σε συνεργασία με τον Αντώνη Βαβαγιάννη (2025). Επίσης, έχει συγγράψει τη μελέτη Ο Κόκκινος Ιανός (Παπαζήσης, 2024), καθώς και το έργο Ιωάννης Καποδίστριας. Στο κενό δύο κόσμων (Πεδίο, 2026).
Μιλώντας στο “thesocialist talks” και τον Δημοσιογράφο Γαβρή Άγγελο, συνεχίζουν την συζήτηση για τους μύθους της περιόδου της κατοχής και απαντάνε σε ερωτήματα: “Έπεσε Εύζωνας από την Ακρόπολη τυλιγμένος με την Ελληνική σημαία όταν οι Ναζί κατακτητές ύψωσαν την σημαία του Γ Ράϊχ;, διεξήχθη ποτέ φιλικός αγώνας ομάδας ποδοσφαίρου στην Αθήνα με τους Ναζί κατακτητές;”
Εσείς τι λέτε; Νομίζετε πως ξέρετε καλύτερα;
