Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kορωνοϊός: 416 κρούσματα! Ανήμπορη να αντιδράσει η κυβέρνηση

Published

on

Σε ανησυχητικά υψηλά επίπεδα επανήλθε ο αριθμός των νέων διαγνώσεων από κορονοϊό, καθώς ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσια Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (29/9) 416 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 55 συνδέονται με γνωστές συρροές και 59 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο αριθμός είναι ο δεύτερος υψηλότερος που έχει σημειωθεί, με το ρεκόρ να έχει καταγραφεί στις 21/9 με 453 κρούσματα. Τότε όμως τα 195 αποδίδονταν σε συρροές με τις 184 στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ.

Ο Κος Χαρδαλιάς ακόμα μια φορά σε μια -ανευ λόγου και αιτίας- συνέντευξη τύπου, μας εξήγησε πως “Φταίνε οι άλλοι” και πως “σε σχέση με τις χώρες που έχουμε ίδιο πληθυσμό, είμαστε καλύτερα!”

LIVE - Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώνει τα νέα μέτρα - ert.gr

Παρέλειψε να μας πει πως σχετικά με τις χώρες που ανέφερε, Ολλανδία, Ιρλανδία π.χ , καμία χώρα δεν πέρασε σε 2μηνο “lockdown” στην αρχή της πανδημίας και έτσι το οικονομικό και επιδημιολογικό φορτίο δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο!

KANE “ΚΛΙΚ” ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ “THESOCIALIST.GR” – H Ρ Θ Ε ! – ΤΟ 1ο “RES PUBLICA ΕΙΝΑΙ Ε Δ Ω!