Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μανώλης Χριστοδουλάκης: “Αληθεύουν τα δημοσιεύματα ότι ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου εμβολιάστηκε σήμερα κατά παρέκκλιση των κριτηρίων και της σειράς εμβολιασμού;”

Published

on

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “SKY RODOS”,ο Περιφερειάρχης Ν.Αιγαίου, κ. Χατζημάρκος εμβολιάστηκε στη Χάλκη την Κυριακή, εκτός σειράς !

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου και δεν προϋποθέτει ιδιαίτερη φροντίδα η ιδιότητα του, ο κ. Χατζημάρκος με ιδιωτικό σκάφος, βρέθηκε με την παρέα του στη Χάλκη την Κυριακή, πιθανώς και για υπηρεσιακούς λόγους τους οποίους δεν έκανε γνωστούς ο δήμαρχος Αγγελος Φραγκάκης που μίλησε σήμερα το πρωί στον sky.

Η υπεύθυνη γιατρός του Ιατρείου της Χάλκης κ. Αρβανιτίδου μιλώντας στον sky όχι μόνο επιβεβαίωσε τον εμβολιασμό του κ. Χατζημάρκου, αποκάλυψε ακόμη πως ο ίδιος ήταν σε κατάσταση που παρέδωσε στην ίδια ο δήμος με τα ονόματα των δημοτών και μάλιστα πριν από την ημέρα των εμβολίων.

Επομένως δεν εμβολιάστηκε με επιπλέον δόση που περίσσεψε λόγω κάποιας απουσίας ή άρνησης πολίτη να εμβολιασθεί: Το όνομα του μπήκε στην κατάσταση και η διαδικασία ακολουθήθηκε χωρίς καμιά αναστολή.

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης απευθύνεται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη:

“Ερωτήσεις προς την κυβέρνηση:

  • Υπάρχει κάποιο κριτήριο για εμβολιασμούς πέραν των ηλικιακών ομάδων των 60-65 και 75-80 που όλοι μας γνωρίζουμε μέχρι σήμερα;

  • Υπάρχει κάποιο κριτήριο προτεραιοποίησης πέραν του ηλικιακού και πέραν των υγειονομικών λειτουργών που να εντάσσει τους πολίτες στους υφιστάμενους εμβολιασμούς;

  • Υπάρχει κάποιο κριτήριο πολιτικής, διοικητικής ή κομματικής ιδιότητας που να προτάσσεται έναντι των κοινών θνητών;

Και τέλος.

❗️Αληθεύουν τα δημοσιεύματα ότι ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου εμβολιάστηκε σήμερα κατά παρέκκλιση των κριτηρίων και της σειράς εμβολιασμού;”