Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση: Πρωτιά Δούκα στον γενικό πληθυσμό – Ισχυρός πόλος και ο Παύλος Γερουλάνος

Published

on

Μία σκληρή μάχη για τρείς στο ΠΑΣΟΚ δείχνει δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό του newsbomb.gr. Ο νυν πρόεδρος, Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Δούκας και ο Παύλος Γερουλάνος είναι όπως όλα δείχνουν η βασική 3άδα που θα διασταυρώσει τα ξίφη της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το newsbomb.gr στο κρίσιμο ερώτημα «ποιο πρόσωπο θεωρείτε καταλληλότερο να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ;», στο γενικό πληθυσμό προηγείται ο Χάρης Δούκας με ποσοστό 23% και ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 19%, ο Παύλος Γερουλάνος με 18% , η κυρία Αποστολάκη με 4% και ο Μιχάλης Κατρίνης με 3%. Υπάρχει βεβαίως και ένα αξιοπρόσεκτο ποσοστό 22% που πιστεύει ότι κανένα από τα παραπάνω πρόσωπα δεν μπορεί να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ.

Στο ίδιο ερώτημα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τα πράγματα αλλάζουν σε ότι αφορά τη συμπεριφορά όσων δηλώνουν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Εδώ προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης με 33%.

Στη δεύτερη θέση ισοψηφούν ο Παύλος Γερουλάνος με τον Χάρη Δούκα στο ποσοστό του 21%. Η Μιλένα Αποστολάκη βρίσκεται στο 5% και ο Μιχάλης Κατρίνης στο 3%.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Advertisement