Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Σαουλίδης για την νίκη της Αριστεράς στην Γαλλία: “Η επιτυχία στη Γαλλία δείχνει ότι η συνεργασία είναι το κλειδί”

Published

on

Με ανάρτηση του το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Αντώνης Σαουλίδης τοποθετήθηκε για την νίκη της Αριστεράς στην Γαλλία.

Η ανάρτηση του:

Η επιτυχία στη Γαλλία δείχνει ότι η συνεργασία είναι το κλειδί

Οι γαλλικές εκλογές απέδειξαν ότι η σοσιαλδημοκρατία μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό πόλο έλξης και συσπείρωσης για τα προοδευτικά κόμματα, δημιουργώντας έναν ενιαίο και δυναμικό πολιτικό χώρο που αντιστέκεται στην άνοδο της ακροδεξιάς.

???? Η πρόσφατη νίκη των κεντροαριστερών δυνάμεων στη Γαλλία είναι ένα ενθαρρυντικό παράδειγμα για όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης. Η συσπείρωση των σοσιαλδημοκρατικών, οικολογικών και αριστερών κομμάτων έδειξε ότι μόνο μέσω της ενότητας και της συνεργασίας μπορούμε να αντισταθούμε αποτελεσματικά στην ακροδεξιά και να προωθήσουμε πολιτικές κοινωνικής δικαιοσύνης και οικονομικής ανάπτυξης.

Πιστεύουμε σε μια κοινωνία που συνδυάζει την οικονομική ευημερία με την κοινωνική αλληλεγγύη, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα με την τεχνολογική πρόοδο. Η νίκη των Γάλλων αποτελεί την καλύτερη απάντηση στις προκλήσεις της εποχής μας.

Η συνεργασία αυτή μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρή βάση για να αντιμετωπίσουμε τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες, να προωθήσουμε τα δικαιώματα των εργαζομένων και να ενισχύσουμε τη δημοκρατία.

Advertisement

➖ Ας αντλήσουμε διδάγματα από αυτή την εμπειρία και ας εργαστούμε ΤΩΡΑ προς την ίδια κατεύθυνση και στην Ελλάδα, όχι όμως με συμφωνίες κορυφής αλλά με πολιτική σύμπλευση από τη βάση, για να προσφέρουμε στον ελληνικό λαό μια πρόταση που θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές του ανάγκες και προσδοκίες.

Advertisement