Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άννα Παπαδοπούλου: Επιλεκτική η στοχοποίηση Δούκα

Published

on

Με ανάρτηση της η Αν. Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Άννα Παπαδοπούλου τοποθετήθηκε για τις αιτιάσεις πολλών εντός του ΠΑΣΟΚ που αντέδρασαν για την μη συμπερίληψη του νυν Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στο βίντεο του Χάρη Δούκα για τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα σχετικά με αυτές τις αιτιάσεις συνομιλητές του Χάρη Δούκα επισημαίνουν πως το εν λόγω βίντεο είναι ιστορικό και για αυτό ακριβώς τον λόγο δεν απεικονίζονται μόνο πρώην πρόεδροι, αλλά και εμβληματικά στελέχη του χώρου όπως ο Γιώργος Γεννηματάς και η Μελίνα Μερκούρη.

Η ανάρτηση της:

Είναι αρκετές πια οι αναρτήσεις συντρόφων/φισσών που “καταγγέλλουν” σήμερα τον Χάρη Δούκα. Αιτία το βίντεο που δημοσιοποίησε και αφορά την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου και τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματός μας, στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται ο νυν Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Πράγματι, ο νυν Πρόεδρος θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνεται. Είναι η συνέχεια σε μια μακρά και μεγάλη ιστορία. Κατανοώ τις σχετικές αιτιάσεις.

Απ’ την άλλη, κατανοώ και τον αντίλογο. Ότι, δηλαδή, πρόκειται για βίντεο που αφορά το παρελθόν και όσους/όσες πέρασαν και άφησαν τη σφραγίδα τους, όχι την παρούσα ηγεσία. Η τελευταία, άλλωστε, ενδεχομένως να έχει ακόμα μέλλον, το οποίο ίσως να αποδειχθεί και σημαντικότερο από αυτά που έχουν ήδη καταγραφεί υπέρ του Προέδρου. Εύλογο επιχείρημα.

Ένα πράγμα δεν κατανοώ.

Advertisement

Γιατί η συζήτηση αυτή δεν άνοιξε όταν δημοσιοποίησε πριν λίγες ημέρες το βίντεο με τίτλο “Νίκη Αξιών” ο έτερος υποψήφιος για τη προεδρία του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος. Στο βίντεο αυτό, απεικονίζονται, ομοίως, όλοι οι απερχόμενοι Πρόεδροι και, φυσικά, η εκλιπούσα Φώφη Γεννηματά. Απών, ωστόσο, και σε αυτό το βίντεο ο νυν Πρόεδρος, Νίκος Ανδρουλάκης. Υποθέτω για τον ίδιο λόγο, της ιστορικότητας.

Και ρωτώ. Είναι και ο Παύλος Γερουλάνος αλαζόνας, μικροπρεπής, μικρόψυχος και λίγος; Γιατί, αν κριτήριο της σημερινής επίθεσης στον Χάρη Δούκα είναι μόνο το συγκεκριμένο βίντεο, τότε αναμένουμε να πείτε τα ίδια και για τον κ. Γερουλάνο σύντροφοι και συντρόφισσες.