Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: “Την προηγούμενη φορά η ΝΔ έριξε «μαύρο» στην ΕΡΤ. Σήμερα επιχειρεί να ρίξει «μαύρο» στην προβολή των θέσεων της αντιπολίτευσης από την ΕΡΤ”

Published

on

Στην εποχή της “λίστας” ΜΜΕ, με πρόσημο είτε θετικό (+bonus) είτε αρνητικό (+ “φίμωμα”) για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά την “εξαφάνιση” της μείζονος και ήσσονος αντιπολίτευσης, ήρθε η ώρα και για την “εξαφάνιση” της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την εγχώρια Ενημέρωση.

 

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για ΕΡΤ

 

Μετά τις «δημοσιογραφικές οδηγίες» που είχαν ως στόχο την προστασία του πρωθυπουργού από το φιάσκο της Ικαρίας και το σκάνδαλο Μενδώνη/Λιγνάδη, η διοίκηση της ΕΡΤ επιχειρεί να εξαφανίσει τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Με μια πρωτόγνωρη ενέργεια για τη δημόσια τηλεόραση αρνείται να προβάλει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το “νέο ΕΣΥ”.

Την προηγούμενη φορά η ΝΔ έριξε «μαύρο» στην ΕΡΤ. Σήμερα επιχειρεί να ρίξει «μαύρο» στην προβολή των θέσεων της αντιπολίτευσης από την ΕΡΤ. Η αντίληψη της ΝΔ για τη δημόσια τηλεόραση έχει πλέον διαχρονικά χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον πρώην διευθυντή Τύπου του κ. Μητσοτάκη και σημερινό πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα μπορούμε, πάντως, να πούμε το εξής: άξιος ο νέος του μισθός.​

 

Advertisement

Παρουσίαση Προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το νέο ΕΣΥ από τον Αλέξη Τσίπρα – Αναλυτικό πρόγραμμα εκδήλωσης

 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 και ώρα 17:00, θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

 

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος για το νέο ΕΣΥ θα ακολουθήσει συζήτηση με τον πρώην Υπουργό Υγείας και τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ανδρέα Ξανθό την αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας, Δώρα Αυγέρη, την καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, τον καθηγητή Αιματολογίας της Σορβόννης, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, τον καθηγητή της Πολιτικής Υγείας του LSE, Ηλία Μόσιαλο, τον καθηγητή Ιατρικής του Harvard, Όθωνα Ηλιόπουλο, τον ομότιμο καθηγητή Παιδοψυχιατρικής, Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ρευματοπαθών «ΕΛΕΑΝΑ», Αθανασία Παππά, την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έβρου και αναπληρώτρια Γραμματέα της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας, Εύη Ορφανού και την ΠΕ νοσηλεύτρια του ΠΑΓΝΗ, Κατερίνα Κεραμά.

 

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Advertisement

 

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα του Αλ. Τσίπρα στο facebook το επίσημο κανάλι του Αλ. Τσίπρα στο YouTubeτο avgi.gr, το stokkino.gr και το left.gr.