Connect with us

Παρατηρητής

Οι χρυσές δουλειές της Εύας, όσα ξέρει ο Πίνατ και τα νεύρα του Μαξίμου

Published

on

Μα τι μου κάνετε; Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Πως πάτε; Χαμός και σήμερα, θα το πάω μόνο πολιτικά. Προσδεθείτε!

Πόσα χρήματα δίπλα μας;

Σπίτια, κάρτες, κινητά και όσα θες ακίνητα που λέει και το τραγούδι. Μα μήπως κάνουμε κάτι λάθος; Τόσο χρήμα δεξιά και αριστερά και σε εμάς τίποτα; Δώστε κάτι και εδώ βρε αδέρφια. Από πού να αρχίσω; Κιβωτό; Πάτση; Καϊλή; Σπυράκη; Οι αριθμοί ζαλίζουν. Ας είμαστε όμως ρεαλιστές. Τα παραπάνω παραδείγματα είναι τα τωρινά. Πιο παλιά υπήρχαν και άλλα τρανταχτά ονόματα τα οποία ξεχάστηκαν. Θα υπάρχουν θεωρώ και άλλα ονόματα τα οποία υποθέτω θα μας ξαφνιάσουν και θα ψάχνουμε σύννεφα να πέσουμε. Αλλά μάνα μου δεν υπάρχουν άλλα σύννεφα. Από πού να πέσω;

Πόσα θέλεις Εύα να μας τρελάνεις;

Είμαστε σοβαροί; Η Εύα της δεξιάς εννοείται είδε 700.000 ευρώ και όχι 1 ευρώ στο σπίτι μωρέ σε κάτι βαλίτσες. Λέει λοιπόν στον σύντροφό της. Φραντσέσκο τι είναι αυτά; Της απάντησε τι είναι και η Εύα τρώγοντας το μήλο είπε «δεν με πείθεις» θα φωνάξω τον πατέρα μου να τα πάρει. Που να τα πάει Εύα; Δεν ήξερες, δεν είδες βασικά τα χρήματα στο σπίτι και λες όταν τα είδες έλα πάρε τα μπαμπά. Μα είμαστε σοβαροί; Θα είμαι παντρεμένος εγώ θα φέρει η γυναίκα μου ένα σκασμό λεφτά στο σπίτι και δεν θα τα δω. Αν τα δω θα φωνάξω την μάνα μου να τα πάρει. Άντε και τη φώναξα τη μάνα μου δεν θα μου πει: «που τα βρήκες αυτά ρε…  παρατηρητή;» Αίσχος παιδιά, θέατρο παιδιά και κατάντια. Βέβαια κάποιοι λένε δεν έφαγε από την Ελλάδα. Μωρέ τι μας λέτε; Έφαγε αυτό έχει σημασία. 2.000.000 έχει βγάλει από μισθούς και επιδόματα τόσα χρόνια και θα συνεχίσει να πληρώνεται μέχρι να βγει κάποια απόφαση.

Έξαλλοι στο Μαξίμου.

Η Σπυράκη από την άλλη δεν έχει σχέση με το σκάνδαλο. Αλλά το Μαξίμου είναι έξαλλο και το ήξερε και δεν ενημέρωσε. Για τον Πάτση δεν ήξερε τριάμισι χρόνια ρωτάω εγώ; Δεν ήξερε για τον βουλευτή εδώ στην Ελλάδα λέμε και όχι στο εξωτερικό. Έπεσε από τα σύννεφα και το Μαξίμου. Μη πέσει και στις εκλογές φοβάμαι από τα σύννεφα όπως το πάει.

Αχ αυτές οι εκλογές.

Advertisement

Σήμερα εκλογές, αύριο εκλογές, με τη γαλοπούλα εκλογές κουράστηκα παιδιά. Με τόσες φήμες πρέπει να τις προκηρύξεις Κυριάκο μου. Σήμερα άκουσα το εξής μέσα στον Ιανουάριο θα τις κάνει και άκουσα και την αντίθετη άποψη ότι δηλαδή θα τις κάνει καλοκαίρι γιατί οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να πάνε να ψηφίσουν με το κρύο. Σοβαρά σας το λέω. Αντίθετες απόψεις αλλά μόνο ο Κυριάκος ξέρει άντε και ο Πίνατ.

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα.

Ευτυχώς που στην Ελλάδα δεν έχει πιάσει για τα καλά χειμώνας. Στην βόρεια Ελλάδα έχει κρύο αλλά θα μπορούσε με χιόνι να είχε ακόμα περισσότερο. Είμαστε τυχεροί θέλω να πω γιατί αν περιμέναμε από την Ευρώπη θα είχαμε σωθεί τώρα. Σας έλεγα θα φτάσουμε Χριστούγεννα και δεν θα έχουν πάρει απόφαση. Μη φτάσουμε Πάσχα και ακόμα συζητάνε φοβάμαι.

Χρυσές δουλειές.

Η κιβωτός του χρυσοζεύγαρου. Χρυσό ζευγάρι με τις πλάτες άλλων. Σου λένε γιατί να τρώμε από τον μισθό μας και να μη βάζουμε χέρι στο ταμείο που και καλά μαζεύουμε για τα παιδιά. Ας δώσουμε και στα παιδιά κάτι αλλά ας πάρουμε κι εμείς καμία βίλλα. Αχ τι άλλο θα ζήσουμε και τι άλλο θα ακούσουμε.

Περάστε να κεράσουμε.

Κατηγορείται επειδή είδε κλέφτη μέσα στο σπίτι του, τον πυροβόλησε στα πόδια και ο κλέφτης δεν θέλει να κάνει μήνυση. Η κατηγορία είναι αυτεπάγγελτη, Ελλάδα χώρα πρότυπο όχι αστεία. Έπρεπε να του πει έλα φίλε κάτσε να κεράσω ένα γλυκό του κουταλιού και μετά πάρε ό,τι θέλεις. Τι ζούμε;

Advertisement

Έτσι ξαφνικά απόψε όλα αυτά. Καλό μας βράδυ και αέρα στα πανιά μας, Προσοχή μη πέσουμε από τα σύννεφα.