Connect with us

Παρατηρητής

Η κιβωτός της Εύας, το καλάθι του καλοκαιριού και η “επιστροφή”

Published

on

Άργησα αλλά γύρισα με φόρα, Καλησπέρα αδέρφια. Κάθε εβδομάδα και ένα σκάνδαλο το οποίο μετά από τρεις εβδομάδες το ξεχνάμε. Για πάμε.

Φέρτε τα σύννεφα να πέσω.

Μα που είναι ένα σύννεφο να πέσω; Η Εύα Καϊλή στη φυλακή για χρηματισμό, ξέπλυμα και παναγία μου βοήθα. Μα τι ζούμε; Σοκ λέει όλοι έπαθαν. Παιδιά μη σοκάρεστε και συνέλθετε παρακαλώ.  Μαύρες σακούλες με χρήματα υπάρχουν γύρω μας και το ξέρουμε όλοι. Το θέμα είναι που πάνε και ποιοι τις διακινούν και για ποιο λόγο. Η γλυκιά Εύα ένα σκασμό λεφτά της έδινε το Κατάρ. Αν όλα αυτά είναι αλήθεια έχω να κάνω μια ερώτηση. Ήταν 8 χρόνια ευρωβουλετής με τόσα χρήματα να λαμβάνει το μήνα και αν λέω αν λάμβανε και από το Κατάρ μαύρα χρήματα πόσα ήθελες Εύα μου πια; Πόσα χρήματα για να χορτάσεις; Αυτός που θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα λένε στο χωριό μου. Ορίστε τώρα δεν χόρτασες και να τα αποτελέσματα. Πληροφορίες μάλιστα ήθελαν να είναι ξανά υποψήφια με την ΝΔ. Η ΝΔ όμως κάνει πως δεν την ξέρει και πως παθαίνει σοκ με το σκάνδαλο. Βέβαια η ΝΔ έπαθε σοκ με την Καϊλή και όχι με τον Πάτση. Τον ξέχασε τον Πάτση η ΝΔ. Μήπως και ο Πάτσης ήταν ΠΑΣΟΚ και όχι ΝΔ. Μα ελάτε βρε παιδιά ας δει το κάθε κόμμα τα δικά του. Επίσης κάτι ακόμα που διάβασα. Η Εύα λέει ήταν ένα από τα βασικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ας γελάσω παιδιά δυνατά. Την είδατε ποτέ σε καμία συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ; Ακούσατε μήπως να παίρνει θέση για τις υποκλοπές; ΟΧΙ. Όχι είναι η απάντηση αδέρφια. Άφαντη Εύα παιδιά. Γιατί να κάτσει να υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ ή ακόμα και την ΝΔ (με την οποία είχε δίαυλο επικοινωνίας) την ενδιέφερε μόνο το χρήμα και το Κατάρ. Έτρωγε, έτρωγε, έτρωγε. Μα πόσο θα φάτε πια; Πόσο θα τρώτε στις πλάτες των λαών και μόλις ανοίγουν οι κάμερες θα το παίζεται ευγενικοί και ήρεμοι.  Βέβαια η ΝΔ που παρακολουθούσε μέχρι και την θεία μου στην πέρα ραχούλα δεν ήξερε τι γίνεται με την Καϊλή; Aν ήξερε και δεν έλεγε ντροπή. Αν ήξερε και το κράταγε για λίγο πριν τις εκλογές ακόμα μεγαλύτερη ντροπή. Αδέρφια έχει ο καιρός γυρίσματα λέει η ερωτευμένη Δέσποινα. Επίσης ο Ανδρουλάκης τον οποίο δεν είχε στηρίξει ποτέ η Καϊλή είχε πάρει αποστάσεις από την Εύα. Είχε τους δικούς του λόγους και προφανώς δεν ήξερε. Αν ήξερε θα τα είχε πει όλα από την ημέρα που έγινε πρόεδρος.  Ας φάμε τώρα το ΠΑΣΟΚ και ας αφήσουμε την Καϊλή και τον Πάτση.  

Οι διαφορές και οι ομοιότητες.

Μα πόσο διαφορετικοί θεσμοί από κράτος σε κράτος μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Για τις Βελγικές αρχές μιλάω οι οποίες με συνοπτικές διαδικασίες συνέλαβαν την Εύα μόνο και μόνο με την υποψία του χρηματισμού και έκαναν και έφοδο στην οποία βρήκαν τις μαύρες τσάντες με τα χρήματα. Οι Ελληνικές αρχές θα την είχαν ελεύθερη και η ίδια να βγαίνει από κανάλι σε κανάλι, οι να τη καλούν οι δημοσιογράφοι και να μην απαντά ή να βγαίνει ο δικηγόρος της και να την υπερασπίζεται. Ελλάδα χώρα πρότυπο! Βέβαια ταιριάζουμε και σε κάτι με την Ευρώπη, η κυρία Καϊλή θα συνεχίσει να πληρώνεται μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και οι απόψεις για το πόσα χρόνια θα δικαστεί διίστανται. Συμπέρασμα σε όλα αυτά απλά η λάσπη και το άγχος των δημοσιογράφων για δηλώσεις, κείμενα, καλεσμένους και τίτλους.

Η μεγάλη “επιστροφή”.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλη έφυγε από την Μελέτη γιατιί δεν μπορούσε άλλο τα ωράρια επειδή έχει οικογένεια και κτλ. Καλά έκανε. Γύρισε σήμερα πίσω όμως μετά από τρεις μήνες. Τι έγινε Φλορίντα; Γύρισες για να ανεβάσεις τα πεσμένα νούμερα με τα άψογα Ελληνικά σου; Η μήπως ξαφνικά αντέχεις τα ωράρια. Αχ βρε παιδιά αυτός ο χώρος λειτουργεί με τις κουμπαριές και τις φιλίες. Είναι καιρός όταν παίρνουμε μια απόφαση αν την στηρίζουμε και να την κρατάμε. Επίσης είναι καιρός να φύγουν οι παλιοί από τα τηλεοπτικά παράθυρα και να έρθουν νέοι και άξιοι οι οποίοι κάνουν την λάντζα σε άτομα που είναι κάθε μέρα σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο. 

Η κυβέρνηση με τα καλάθια.

Advertisement

H κυβέρνηση με τα καλάθια κατηγορούσε παλιά την κυβέρνηση με τα επιδόματα. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς λένε στο χωριό μου. Η κυβέρνηση λοιπόν που όταν ήταν αντιπολίτευση κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μοιράζει επιδόματα και τώρα αυτή μοιράζει καλάθια. Να μοιράσει και καλάθια του Κυρ’ Στέφανου λέω εγώ. Φτιάξτε και καλάθι του Καλοκαιριού να έχει μέσα μπρατσάκια, ομπρέλες και βατραχοπέδιλα.

Αυτά για απόψε. Βοήθεια μας και σήμερα με όλα αυτά. Είχα και επικαιρότητα και lifestyle για να μην έχετε παράπονο. Σας χαιρετώ, μέχρι την επόμενη φορά να είστε φρόνιμοι και να προσέχετε.