Connect with us

Παρατηρητής

Η αλλαγή της ώρας, η μικρή αίθουσα, η “απόδραση” του Φιλιππίδη και το diversity του Αργυρού

Published

on

Τριήμερο ήταν και πέρασε, τριήμερο ήταν και πάει. Καλό καιρό είχαμε, κίνηση είχαμε, ελπίζω και καλή παρέα να είχαμε και να περάσαμε όμορφα. Να είμαστε καλά να έρθουν και άλλα τριήμερα! Καλή εβδομάδα στην παρέα και τι δεν έχω σήμερα στο καλάθι μου, χαμός!

Άλλαξε η ώρα! Τα μυαλά μας; Άλλαξαν;

Η ώρα θα αλλάξει ξανά και ξανά, όπως και ο καιρός. Τα μυαλά μας όμως εκεί, κολλημένα και σκουριασμένα. Πότε θα πάμε μπροστά σαν κοινωνία, σαν σύνολο; Είναι όλα στο μυαλό αλλά αυτό το μυαλό πρέπει να αλλάξει. Αν δεν αλλάξουν τα δικά μας μυαλά δεν θα αλλάξουν ούτε του κράτους.

Μια μεγάλη τραγωδία σε μια μικρή αίθουσα!

Το Μάτι έχει χαραχτεί στην ψυχή όλων μας! Ακόμα περισσότερο σε αυτούς που το έζησαν! Ακόμα περισσότερο σε αυτούς που έχασαν δικά τους πρόσωπα! Δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια μετά να μην έχει ολοκληρωθεί η δίκη, δεν είναι δυνατόν σε μια τραγωδία με 100 άτομα να εκδικάζεται σε μια τόσο μικρή αίθουσα! Από όπου και να το πιάσεις, απλά θλίψη! Κουράγια στους ανθρώπους που ακόμα παλεύουν να κλείσουν οι πληγές τους.

Ο βιαστής στο Παλαιό Φάληρο αφού βίασε, έφυγε για την Αλβανία και τώρα τον ψάχνουν!

Ασφάλεια στην χώρα σου λέει. Να είσαι στη στάση του λεωφορείου και να σε βιάζουν, να είσαι στο δρόμο με το αμάξι και να ανοίγουν την πόρτα και να σε βιάζουν, να μη μπορείς να κυκλοφορήσεις! Προσέξτε αδέρφια. Όλα αυτά σε κεντρικούς δρόμους και όχι σε ερημιές! Βίασε ο «άντρας», έφυγε σαν κύριος και τον ψάχνουν. Αγαπητό μου κράτος το θέμα είναι να μην είχε βιάσει. Τις κοπέλες αυτές ποιος τις στηρίζει; Πως θα το ξεπεράσουν; Άντε και τον βρήκατε ο πόνος στην ψυχή των θυμάτων πως θα φύγει; Πράξεις θέλουμε αγαπητό κράτος, ΠΡΑΞΕΙΣ!

Να πηγαίνεις διακοπές και να μη γυρίζεις ζωντανός!

Advertisement

Τι θα νιώθει αυτό το παιδί; Αυτός ο σύζυγος; Οι συγγενείς; Δεν υπάρχουν λόγια! Δεν ξέρω ποιος φταίει. Κράτος; Ιδιώτης; Δυσάρεστη είδηση που σφίγγεται η καρδιά μας!

Η 38χρονη έχει προφυλακιστεί και βγαίνει ζωντανά στην τηλεόραση!

Είναι φυσιολογικό; Κάνει και σχόλιο για δικηγόρους και ειρωνεύεται κιόλας,  ζωντανά όλα αυτά αδέρφια! Δεν θα την δικάσουμε εμείς αλλά από την στιγμή που είσαι προφυλακισμένη κάπου φτάνει. Σε αυτό το σημείο να θυμίσω ότι κάποιος δίνει μάχη για να μη χάσει το φως του από το ένα μάτι!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στο χωριό του στα Γιάννενα.

Φυσιολογικό και αυτό! Δεν θα τον δικάσουμε ούτε αυτόν εμείς αλλά είσαι με περιοριστικούς όρους έξω και πας στο χωριό σου. Οκ πήγαινε αδερφέ μου αλλά μη το μαθαίνουμε, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η δίκη προκαλείς το κοινό αίσθημα να κάνεις βόλτες και να το μαθαίνουμε κιόλας! Δεν είναι παράνομο μπορεί να πάει παιδιά αλλά από θέμα σωστού ή όχι το σχολιάζω!

Τί ήταν να φύγει; Έπεσαν τα νούμερα.

Μια λέξη στα αγγλικά ξέρω και κοντεύω να την ξεχάσω! To diversity επιστρέφει λένε. H Χατζηπαντελή που μας έμαθε μόδα και ξένες λέξεις γυρνά πίσω. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν! Την ήθελαν και οι τηλεθεατές λένε! Αχ ο χειμώνας του diversity.

Advertisement

Να δακρύζεις και να συγκινείσαι μπροστά σε 50.000 κόσμο είναι είδηση.

Μπράβο στον Αργυρό γιατί μαθαίνω ότι είναι καλό παιδί και ταυτόχρονα επιτυχημένο! Μπράβο γιατί όλο το καλοκαίρι γεμίζει στάδια, μπράβο γιατί κρατά χαμηλά το κεφάλι, μπράβο γιατί δεν διστάζει να τσαλακωθεί και τέλος μπράβο και στην ομάδα του. Δεν πίστεψε αυτό που έζησε χτες και έκανε το σταυρό του, του βγάζω το καπέλο και φοράει πολλά!

Με αυτή την ευχάριστη παρέμβαση του Αργυρού αποφάσισα να κλείσω το αποψινό βράδυ! Καλό βράδυ και ήρεμο αδέρφια εύχομαι γιατί είναι μόνο Δευτέρα! Είμαι πολύ δίπλα σας!