Connect with us

Παρατηρητής

Η τριδημία, το σοκ του Λιάγκα, το χωριό του Πέτρου, οι εκλογές και το halloween

Δημοσιεύτηκε

στις

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα και σήμερα! Ήθελα να σχολιάζω μα χιούμορ το χάος που επικρατεί στο κεφάλι μου αλλά οι δυσάρεστες ειδήσεις δεν με αφήνουν. Θα προσπαθήσω όμως για εσάς!

Χάλογουιν καλέ. Χάλογουιν είχαμε και στο χωριό μας καλέ ναι.

Δεν το θυμάστε απλά. Βέβαια και είχαμε αλλά το λέμε αποκριές και ντυνόμαστε μασκαράδες, μπούλες, σκιάχτρα. Τα υπόλοιπα είναι ξενόφερτα. Ευπρόσδεκτα είναι αλλά να μη ξεχνάμε τις δικές μας παραδόσεις.

Τέσσερεις ώρες περίμενε η γυναίκα στην πλατεία Συντάγματος το ασθενοφόρο.

Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Όχι ένα τέταρτο αλλά τέσσερεις ώρες. Φυσιολογικό και αυτό! Χώρα με ασφάλεια και υγεία!

Πιάσανε το βιαστή με το τατουάζ.

Ωραία, πάλι καλά θα πω εγώ. Και  τώρα; Οι κοπέλες το ξεπέρασαν; Είναι καλά; Τις στηρίζει κάποιος; Πράξεις είπαμε. Τα ισόβια να είναι ισόβια πρέπει. Όχι να βγει έξω μετά από τρία χρόνια. Όχι ότι αυτό θα απαλύνει τον πόνο των θυμάτων αλλά ας πούμε ότι είναι κάτι και θα είναι παραδειγματισμός να μην το κάνουν άλλοι! O φερόμενος βιαστής δήλωσε: «ήθελα να κάνω σεξ» δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να σχολιάσει κάτι άλλο.

Πάρτι βιασμών έκανε ο «πατέρας» στα Πετράλωνα για τα παιδιά του.

Διαφήμιση

Η μάνα κοιτούσε, ο θείος συμμετείχε. Όλη η οικογένεια σωστή ε; Μα είμαστε σοβαροί; Ανατρίχιασε η ψυχή μας. Αν όλα αυτά είναι αλήθεια να τελειώσει τώρα η υπόθεση. Υπάρχουν καταγγελίες από το 2017 λένε. Αν και αυτό είναι αλήθεια να αποδοθούν ευθύνες και στους αρμόδιους που δεν βρήκαν τίποτα τότε. Ρεκόρ καθυστέρησης από αστυνομία και δικαιοσύνη λένε. Πως μπορεί μια μάνα να βλέπει τον πατέρα να βιάζει το παιδί; Δεν  τρυπιέται η ψυχή της; O πατέρας; Tι να πω; Δεν υπάρχουν λόγια!

Τριδημία! Νέα λέξη.

Γρίπη, κορωνοϊός και αναπνευστικός ιός ο λεγόμενος RSV. Μάσκα; Αλλά τι λέω εδώ δεν μάθαμε να φοράμε σωστά την μάσκα μας τόσα χρόνια με κορωνοϊό θα μάθουμε τώρα; Εμβόλιο;  Άντε καλέ. Τι είναι αυτό; Λύσεις υπάρχουν. Μακάρι να υπάρχουν και μυαλά!

Ούτε ο Λιάγκας δεν άντεξε τις σοκαριστικές λεπτομέρειες στην νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης.

Τόσο πολύ που είπε στην δημοσιογράφο να σταματήσει. Γιώργο αύριο το πρωί το θέμα δεν θ το παίξεις με λεπτομέρειες προφανώς ε; Ούτε με τίτλο «σε λίγο αποκαλύψεις που σοκάρουν» ε;

Βρέθηκε αίθουσα για τη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Θα διεξάγεται, προς το παρόν, μαζί με εκείνη της Χρυσής Αυγής. Αυτή είναι είδηση παιδιά. Μετά από τόσο καιρό βρήκαμε αίθουσα. Πάμε καλά παιδιά. Αν είναι δυνατόν.

Διαφήμιση

Δεν είναι είδηση ότι ο Κυριάκος συνάντησε Έλληνα στην Εσθονία.

Ανέβασε το βίντεο στο ινσταγκραμ ο Κυριάκος, δηλαδή τον είδε και του λέει: «στάσου φίλε να ανεβάσω στορι.» Αν του έλεγε έτσι αυτό θα ήταν είδηση. Του το είπε; Δεν νομίζω.

Εκλογές τα Χριστούγεννα;

Πριν τις απόκριες; Είναι δυνατόν; Υπάρχουν πολλές φωνές που το λένε στον Κυριάκο. Είναι ένα σενάριο και αυτό. Μα μέσα στο καταχείμωνο; Και αν έχει κακοκαιρία; Κρύο; Χιόνι;  Αν κλείσει η Αττική οδός; Πως μου ήρθε τώρα αυτό;  

Τελικά που είναι ο Πέτρος;

Γιάννενα; Αθήνα; Που είστε κύριε Φιλιππίδη έχουμε και τις πρωινές εκπομπές η μία να διαψεύδει την άλλη με αποκλειστικό σούπερ. Για το Θεό κύριε Πέτρο. Βγείτε υπεύθυνα και πείτε: είμαι ο Πέτρος και είμαι καλά!

Ο πατέρας του Τσιτσιπά στηρίζει τον  γιό του.

Διαφήμιση

Λογικό το βρίσκω αλλά να πούμε ξανά. Να σε βρίζει κάποιος δημόσια και μάλιστα ο γιος τον πατέρα ή και το ανάποδο δεν είναι ωραίο. Περιοριστείτε στο τένις παρακαλώ.

Η υπόθεση του Κολωνού είναι φρικιαστική.

Αν δεν συλληφθεί κάποιος άλλος ή αν δεν γίνει κάτι άλλο συνταρακτικό δεν έχει κάποια άλλοι εξέλιξη για τις εκπομπές. Αποτέλεσμα να αναμασούν όλοι τα ίδια και τα ίδια.

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου.

Αυτή την μάνα δεν την λυπούνται όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση;  Κάποιοι μάλιστα είναι και στη φυλακή. Δεν λένε τι έγινε με το παιδί. Αν είναι δυνατόν. Οι αρχές επίσης τι κάνουν τόσα χρόνια. Δηλαδή κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να δώσει μια απάντηση σε αυτή τη ΜΑΝΑ! Αλλά τι λέω κι εγώ ο ονειροπόλος, εδώ έχουμε την υπόθεση Γιακουμάκη και τα είδαμε τα αποτελέσματα!

Τι γίνεται με τον Ουγγαρέζο;

Όλοι το σχολιάζουν είναι τοκ οφ δε ταουν που λένε και στο χωριό μου. Υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά; Τι γίνεται; Ο Δημήτρης λέει ότι είναι όλα καλά. Ας το ελπίσουμε γιατί είναι και καλό παιδί!

Διαφήμιση

Πραγματικό χάος σήμερα στο μυαλό μου αλλά παιδιά αυτό ήταν και για σήμερα. Ευχάριστα και δυσάρεστα αυτά ήταν. Θα τα πούμε ξανά σύντομα, μέχρι τότε συνεχίζω να παρατηρώ.