Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Λαϊκές διεκδικήσεις και ΠΑΣΟΚ, άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους έννοιες”. Γράφει ο Νίκος Μοίραλης

Published

on

Έντονες αντιδράσεις στις τάξεις του ΚΙΝΑΛ έχει φέρει η χθεσινή δήλωση της Προέδρου,Φώφης Γεννηματά, για το “ναι επί της αρχής” στο νομοσχέδιο για τις πορείες.

Θυμίζουμε εδώ πως η ΝΔ έκανε αποδέκτες ΟΛΕΣ τις τροπολογίες που κατέθεσε το Κίνημα Αλλαγής για το εν λόγω νομοσχέδιο.

Ακολουθεί άρθρο του Νίκου Μοίραλη, μέλους της Κ.Ε του Κινήματος Αλλαγής:

“Η διαδρομή μας ως παράταξη από την ιδρυτική μας διακήρυξη μέχρι και σήμερα ήταν πάντα συνιφασμένη με τις λαϊκές διεκδικήσεις.

Οι μεγάλες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν από τις διεκδικήσεις των μη προνομιούχων της κάθε εποχής και το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που κοινοβουλευτικά νομοθετούσε τα αιτήματα των κοινωνικών δυνάμεων.

Ο υγιής συνδικαλισμός που ασπαζόμαστε και ευαγγελιζόμαστε περιλαμβάνει αναπόσπαστα το δικαίωμα του ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΑΙ αφού είναι ατομικό και συμμετοχικό δικαίωμα.

Η παράταξη μας, στην σπουδάζουσα, στα εργατικά κέντρα, στα επιμελητήρια, στην αυτοδιοίκηση σε κάθε έκφανση του δημοσίου πολιτικού βίου κάνει ανοιχτό κάλεσμα στην κοινοβουλευτική ομάδα του #ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ #ΑΛΛΑΓΗΣ να καταψηφίσει το νομοσχέδιο έκτρωμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του υπουργού Χρυσοχοΐδη.

Επιτέλους ακούστε μας!!!

Τότε η παράταξη σε κεντρικό επίπεδο θα πάρει τα μεγάλα ποσοστά που παίρνουν οι συνδικαλιστικές μας δυνάμεις σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες…

Advertisement

Η πολιτική από κάτω προς τα πάνω θα φέρει την αλλαγή που ευαγγελιζόμαστε και θα αποτάξουμε οποιαδήποτε σχέση και συμπόρευση με την συντήρηση και τη δεξιά
παράταξη!

Για μια φορά ακούστε μας…

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΙΡΑΛΗΣ
Μέλος κεντρικής επιτροπής
#ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ #ΑΛΛΑΓΗΣ”