Connect with us

Παρατηρητής

Τα μηνύματα της «evas», η παρακολούθηση της κυρίας Λίτσας και τα λάθη του Μάσκ.

Published

on

Μας ενημερώνουν γκρινιάζουμε, δεν μας ενημερώνουν πάλι γκρινιάζουμε. Έχουμε καλάθι γκρινιάζουμε, δεν έχουμε καλάθι πάλι γκρινιάζουμε. Δεν μας βρίσκουν πουθενά. Τι να πρωτοκάνει και αυτή η κυβέρνηση,

Η κακοκαιρία “Eva”.

Μετά το φιάσκο της Αττική Οδού η πολιτική προστασία στέλνει μήνυμα και για μία ψιχάλα. Καλά κάνει από την μία πλευρά γιατί αν γίνει το κακό θα λέμε δεν μας ενημέρωσε. Από την άλλη όμως αν αυτό επαναλαμβάνεται συνέχεια κινδυνεύει να μας θυμίσει την παροιμία που ο βοσκός φώναζε «λύκος», «λύκος», «λύκος», οι δυο φορές ήταν ψέματα, η τρίτη φορά ήταν αλήθεια και κανείς δεν τον βοήθησε. Με μια τρίτη ματιά δεν γίνεται να κλεινόμαστε και στο σπίτι ή να κλείνουν καταστήματα λόγω φόβου. Με τον καιρό επίσης δεν μπορείς να τα βάλεις γιατί μισή μοίρα να αλλάξει και κάτσει το σύννεφο αλλού ή έρθει εξασθενημένο το κύμα κακοκαιρίας τσάμπα ο συναγερμός. Τί άλλο να κάνει ο Κυριάκος πια; Να στέλνει μήνυμα ή όχι.

Η παρακολούθηση της κυρίας Λίτσας.

Μέχρι και την κυρία Λίτσα από την Πέρα Ραχούλα παρακολουθούσαν. Αν είναι δυνατόν. Βέβαια κάποιος πιο κακοπροαίρετος από εμένα θα έλεγε ότι έβαλαν στην λίστα όλα τα ονόματα για να μη δώσουν στόχο. Αλλά και αυτό κακό είναι. Εγώ ο Παρατηρητής γιατί δεν ήμουν στην λίστα; Τελικά από τις παρακολουθήσεις έβγαλαν κάποιο συμπέρασμα; Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ μετά την δημοσιοποίηση της λίστας είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν νωρίτερα. Ποιον να πρωτοπαρακολουθήσει ο Κυριάκος πια;

Η φωτιά συνεχίζεται.

Από τις 22 Οκτωβρίου καίει η φωτιά στο Παπίκιο όρος. Αλλά δεν βλέπω να κουνιέται κανείς από την θέση του. Δεν βλέπω και τν είδηση στα κανάλια. Τι να πεις πια; Αν ήταν άλλη κυβέρνηση θα ήταν πρωτοσέλιδο;

Και ο Μάσκ κάνει λάθη.

Advertisement

Αγόρασε του τουίτερ ο φίλος Μάσκ και έκανε απολύσεις. Ξαφνικά τους λέει συγγνώμη λάθος γυρίστε πίσω. Αδέρφια όλοι κάνουμε λάθη και ο Μάσκ είναι άνθρωπος. Μην τον κρίνουμε έχει τόσες δουλειές. Τι άλλο να κάνει και ο Μάσκ πια;

Η γκρίνια του καλαθιού.

Άδειο το καλάθι του νοικοκυριού, του σπιτιού, της κουζίνας. Γκρίνια και παράπονα ακούω στα κανάλια από πολίτες. Βασικό πρόβλημα δεν το βλέπουμε κύριε Άδωνι. Δηλαδή να βάζουμε γυαλιά για τις τιμές αλλά να βάζουμε και γυαλιά για να δούμε την σήμανση του καλαθιού πάει πολύ. Τιμές διάφορες σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Τι άλλο να κάνει και ο Άδωνις; Παίζει και τένις δεν προλαβαίνει.

Τι θα κάνει η Αμερική σε περίπτωση πολέμου Ελλάδας – Τουρκίας.

Συνέντευξη έδωσε ο Τζώρτζ Τσούνης χτες βράδυ και είπε ότι η Ελλάδα έχει ισχυρές δυνάμεις σε σχέση με την Τουρκία αλλά πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας. Όχι κύριε Τσούνη η Ευρώπη και η Αμερική πρέπει να συνετίσει την Τουρκία. Τι θα κάνει η Αμερική σε περίπτωση Ελληνοτουρκικού πολέμου; Δεν κατάλαβα την απάντηση του αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι στον πόλεμο είμαστε όλοι μόνοι μας. Να σας υπενθυμίσω την Ουκρανία; Η οποία μόλις αντιστάθηκε τότε βοηθήσαμε όλοι με όπλα και τρόφιμα. Το θέμα είναι να μην γίνονται πόλεμοι και να αποτρέπονται. Να μην υπάρχουν καν σαν σκέψη.

H συνέντευξη του Κυριάκου πριν λίγο στον Νίκο.

Αγριεμένο τον είδα τον Κυριάκο με τις υποκλοπές πριν λίγο στον Νίκο Χατζηνικολάου. Δεν καταλαβαίνω γιατί όμως. Τα έβαλε με όλους και απάντησε σε όλους. Οι εκλογές μυρίζουν εκεί με την γαλοπούλα.

Advertisement

Ήταν φυλακή, βγήκε και έκανε τα ίδια.

Μιλάμε για χώρα πρότυπο. Τον συνέλαβαν ξανά αφού επιτέθηκε σε μια κοπέλα στον Πειραιά και προσπάθησε να την βιάσει. Ευτυχώς η κοπέλα του ξέφυγε. Το θέμα είναι τώρα να μη βγει έξω ξανά. Όχι μόνο αυτός αλλά όλοι όσοι κάνουν αντίστοιχα πράγματα! Αν είναι δυνατόν να μη μπορείς να κυκλοφορήσεις.

Εκεί, εκεί, στο Φάληρο.

Τι γίνεται στο ιστορικό κανάλι του Φαλήρου; Μαθαίνω φεέυγει συνέχεια κόσμος. Παραιτείται εννοώ. Φεύγουν μαθαίνω οι εργατικοί και άξιοι, Αυτό σημαίνει δυο πράγματα. Ή δεν πληρώνουν καλά  ή δεν συμπεριφέρονται καλά. Θα μάθω και θα επανέλθω.

Συνεχίζεται το «στρίμωγμα» της μεγάλης τραγωδίας.

Σήμερα συνεχίστηκε η δίκη για το Μάτι αλλά πάι δεν χωρούσε ο κόσμος. Κόσμος όχι τυχαίος αλλά οι συγγενείς των θυμάτων. Δεν μπορεί να σηκώσει κάποιος υπεύθυνος το χέρι του να πα΄ρει τηλέφωνο να και να δώσει λύση. Να πει απλά: «Τι γίνεται εδώ βρε παιδιά, κάπου φτάνει».

Τα είπα όλα και σήμερα. Να θυμάστε τα βλέπω όλα, και αργά ή γρήγορα θα τα σχολιάζω. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

Advertisement